Velkommen til mit lille univers

Jeg hedder Kirsten og er indehaver af Design By Balle.
Jeg syr alt tøjet selv og sørger personligt for, at din bestilling bliver pakket og leveret sikkert til dig.


Min passion for at sy begyndte for alvor, da jeg fik min første datter, Fie. Siden da har Design By Balle vokset sig større og udviklet sig til en lille virksomhed i 2020.


Jeg er nu begejstret for at præsentere mit seneste projekt, en webshop, der tilbyder salg af metervarer og tilbehør til de kreative sjæle. Samtidig kan du også finde et udvalg af færdigsyet tøj til salg. Det er en lille drøm, der er blevet til virkelighed.


Jeg sætter stor pris på din interesse i Design By Balle og ser frem til at kunne hjælpe dig med at opfylde dine sybehov.


- Sy hilsner fra Kirsten

Anmeldelser

Mange fine prints


Stor anbefaling herfra.  Der er så mange fine prints at vælge imellem og fine designs. Har købt 3 bodyer og 1 kjole i løbet af det sidste år til min datters milepæls fotografering og har været så glad for det flotte tøj!

Vi siger tusind tak


Jeanette Busk

Super lækre kvaliteter


Jeg har bestilt en masse fint tøj og var enlig usikker på stk, men jeg har aldrig set så flot et udført arbejde og det passer bare i str til UG! Det er så flot og nogle super lækre kvaliteter og print!"


Line Wriedt Grubbe

Dejlig service


“ Vil absolut anbefale Design By Balle. Så imødekommende og dejlig service man får hver gang - har bestilt tøj og huer ad flere omgange efterhånden og har hver gang været tilfreds og det samme har vores søn.

Flot syet tøj i dejlig kvalitet


Rikke Jørgensen

Det sødeste babytøj


Har bestilt derfra af 4 omgange nu. Jeg har købt det sødeste babytøj til min pige

- fået lavet dinosaur fastelavns heldragt, med hale og det hele.

-købt 2 huer til min datter og 2 huer til min søn for 2 år siden. Og de er stadig mega pæne i stoffet. Og så søde."


Helle Sørensen

Certificeringer


Øko-Tex-certificeringen sikrer, at produkterne er fri for skadelige stoffer og er fremstillet under miljømæssigt ansvarlige forhold.


GOTS-certificeringen garanterer, at produkterne er fremstillet af økologisk dyrkede materialer og under arbejdsforhold, der overholder de højeste standarder for social ansvarlighed og miljøbeskyttelse.


Disse certificeringer er vigtige for mig, da jeg ønsker at give Design By Balles kunder tryghed og tillid til, at produkterne er fremstillet på en ansvarlig og bæredygtig måde.

unsplash